Тестові завдання

До § 22

  • Час: 00:00/00:30:00
  • Питання: 0/6
  1. Харчування, за якого в організм з харчовими продуктами надходять усі поживні речовини (білки, вуглеводи, ліпіди), вода, вітаміни й мінеральні речовини в кількості, необхідній для нормальної життєдіяльності, має назву: 

    (Кількість балів 1.00)

  2. Співвідношення енергії, що надходить до організму з їжею, та енергії, що витрачається внаслідок діяльності організму, має назву: 

    (Кількість балів 1.00)

  3. Важливим принципом раціонального харчування є: 

    (Кількість балів 1.00)

  4. За рахунок чого організмом компенсуються незначні порушення балансу? 

    (Кількість балів 1.00)

  5. Яким вимогам повинні відповідати складові харчового раціону? Виберіть усі правильні відповіді із запропонованих. 

    (Кількість балів 1.00)

  6. Що необхідно враховувати під час складання харчового раціону? Виберіть усі правильні відповіді із запропонованих. 

    (Кількість балів 1.00)

Час вичерпано
Перед відвідуванням сайту оберіть один з варіантів: