«Основи здоров'я» підручник для 8 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Тагліна О. В.)
Розділ "Фізична складова здоров’я"
- До § 7. Поняття про оздоровчі системи. Складові оздоровчих систем
- До § 9. Традиційні і сучасні системи харчування. Вибір харчових продуктів
- До § 10. Дієтичне харчування. Негативні наслідки незбалансованого харчування. Харчові добавки
- До § 11. Симптоми харчового отруєння. Отруйні рослини і гриби. Профілактика харчових отруєнь. Преша допомога при харчових отруєннях та кишкових інфекціях
- Презентація про основи раціонального харчування
- Тема 4. 12 фактів про їжу: цікаві властивості та користь продуктів харчування
- Цікаві факти про їжу
- Тест до розділу «Фізична складова здоров’я»
Натисніть на кнопку ліворуч, щоб перейти до матеріалів за темою.
Здійснюючи завантаження, Ви приймаєте умови ліцензійного договору