§ 21. Початкові відомості про статистику. Способи подання даних та їх обробки

Самостійна робота 16

  • Час: 00:00/00:40:00
  • Питання: 0/8
  1. В лютому театр відвідали стільки ж людей, скільки у березні. Визначте, на якій діаграмі правильно зображено розподіл за місяцями відвідувачів театру, якщо  

    (Кількість балів 1.00)

  2. На рисунку подано діаграму, на якій показано найвищу і найнижчу температури повітря в певному місці кожного дня протягом робочого тижня (з понеділка по п’ятницю). За рисунком визначте, якою була найнижча температура повітря в четвер.  

    (Кількість балів 1.00)

  3. На рисунку подано діаграму, на якій показано найвищу і найнижчу температури повітря в певному місці кожного дня протягом робочого тижня (з понеділка по п’ятницю). За рисунком визначте, якою була найвища температура повітря у понеділок. 

    (Кількість балів 1.00)

  4. На рисунку подано діаграму, на якій показано найвищу і найнижчу температури повітря в певному місці кожного дня протягом робочого тижня (з понеділка по п’ятницю). За рисунком визначте, у який день тижня різниця між найвищою і найнижчою температурами повітря була найбільшою. 

    (Кількість балів 1.00)

  5. На рисунку подано діаграму, на якій показано найвищу і найнижчу температури повітря в певному місці кожного дня протягом робочого тижня (з понеділка по п’ятницю). Знайдіть різницю між найвищою та найнижчою температурами повітря у п’ятницю.  

    (Кількість балів 1.00)

  6. На діаграмі показано розподіл зернових культур, які вирощують у фермерському господарстві. До кожного початку речення (1–3) доберіть його закінчення (А–Г) так, щоб утворилося правильне твердження. 

    (Кількість балів 1.00)

      • 1

        Жито складає  

      • 2

        Кукурудза складає 

      • 3

        Овес складає 

      • А

        половину всього зерна, яке вирощують у цьому господарстві. 

      • Б

        найменшу частину всього зерна, яке вирощують у цьому господарстві. 

      • В

        менше четвертої частини всього зерна, яке вирощують у цьому господарстві. 

      • Г

        третину всього зерна, яке вирощують у цьому господарстві.  

    А Б В Г
    1
    2
    3
  7. На рисунку подано діаграму, на якій показано обсяги продажів магазином металевих і дерев’яних конструкторів протягом 4 років. На скільки відсотків більше дерев’яних конструкторів, ніж металевих, було продано у 2018 році? У відповіді подайте кількість відсотків. 

    (Кількість балів 1.00)

  8. На рисунку подано діаграму, на якій показано обсяги продажів магазином металевих і дерев’яних конструкторів протягом 4 років. Вважаючи, що тенденція продажів, яку проілюстровано на діаграмі, зберігатиметься протягом наступних 10 років, визначте рік, у якому буде продано однакову кількість металевих та дерев’яних конструкторів. 

    (Кількість балів 1.00)

Час вичерпано
Перед відвідуванням сайту оберіть один з варіантів: